DIENSTEN2018-08-21T11:05:56+01:00

DIENSTEN

Security host

Veiligheidscentrum Limburg levert Security hosts die over meer vaardigheden beschikken dan alleen een beveiliger. Wij zijn het eerste contactmoment van uw klanten die zich melden bij de balie.

Lees meer >>

Evenementenbeveiliging 

Veiligheidscentrum Limburg is gespecialiseerd in evenementenbeveiliging. Wij verzorgen de veiligheid van uw feesten, voetbalwedstrijden en andere evenementen en zorgen dat ruzies niet uit de hand lopen.

Lees meer >>

Hondengeleiders

Een van de beveiligingsdiensten die wij als Veiligheidscentrum Limburg aanbieden zijn de hondengeleiders. Bij het in bedwang houden van een grote groep mensen, kan een hondengeleider worden ingezet.

Lees meer >>

Objectbeveiliging

Veiligheidscentrum Limburg levert beveiligers die zorgen voor de bediening van alarm/observatiesystemen, het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer en verrichten zij waar nodig visitaties. Onze trainers hebben een oog voor onregelmatigheden.

Lees meer >>

Winkelsurveillance

Veiligheidscentrum Limburg speelt in op de steeds oplopende winkeldiefstallen in Nederland. Onze winkelsurveillance staan niet alleen garant voor het voorkomen van derving, overlast en vernieling, maar zorgen ook voor een boegbeeld van uw onderneming.

Lees meer >>

Opleidingen

Veiligheidscentrum Limburg biedt een drietal opleidingen op het gebied van orde & veiligheid, namelijk beveiliger 2, BOA basis opleiding en verkeersregelaar. Wat deze opleidingen inhouden en hoe ze er uit zien kunt u terug vinden in de opleiding brochures.

Lees meer >>

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!