EVENEMENTEN BEVEILIGER2018-08-21T11:11:31+01:00

EVENEMENTEN BEVEILIGER

De taak van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in evenementenbeveiliging is het in de hand houden van feesten, voetbalwedstrijden en andere evenementen en zorgen dat ruzies niet uit de hand lopen. Het publiek dat een festival bezoekt, een voetbalwedstrijd, een brasserie etc. is zeer gevarieerd en heeft bij ongevallen een andere beveiligingstechniek nodig. Door deze diversiteit van bezoekers verwacht Veiligheidscentrum Limburg dat de beveiliger kennis heeft van uiteenlopende zaken waarmee hij geconfronteerd kan worden.

Wilt u één of meerdere beveiligingsdiensten van ons raadplegen of wilt u meer informatie betreft een beveiligingsdienst?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of direct met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

Wat doen wij?

Simpel gezegd lossen wij ruzies op maar vooral proberen wij ze te voorkomen. In de praktijk komt hier natuurlijk meer bij kijken. Wij gaan altijd alert en proactief te werk. Wij houden uw publiek in de gaten terwijl u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden. Wij zijn zo opgeleid dat wij weten om te gaan met onverwachte situaties en zullen dan de nodige maatregelen nemen. In zulke situaties is flexibiliteit en proactief reageren van groot belang. Alleen de opleiding volgen om een goede evenementenbeveiliger te zijn vinden wij bij Veiligheidscentrum Limburg niet goed genoeg. Iedere beveiliger dient ten alle tijden op te hoogte te zijn van actuele kennis en onderwerpen op het gebied van evenementen beveiliging. Naast het oplossen van ruzies en het voorkomen ervan, zijn wij uiteraard gastvrij, zeer sociaal en zijn wij representatief voor uw evenement.

Wie zijn wij?

Wij zijn gediplomeerde beveiligers die minimaal de opleiding Beveiliger niveau 2 succesvol hebben afgerond. Veiligheidscentrum Limburg is geregistreerd met ND nummer ‘4687′. Ditzelfde ND nummer kunt u ook vinden op onze legitimatiebewijzen waarmee wij ons ten alle tijden kunnen legitimeren. Naast onze legitimatiebewijzen zijn wij geüniformeerde surveillanten waarmee wij het veiligheidsgevoel bevorderen op uw evenement. Deze aanwezigheid heeft een preventieve werking. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

Waarom wij?

Wij als evenementenbeveiligers kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

TERUG NAAR ALLE DIENSTEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!