HONDENGELEIDERS2018-08-21T11:12:43+01:00

HONDENGELEIDERS

Een van de beveiligingsdiensten die wij als Veiligheidscentrum Limburg aanbieden zijn de hondengeleiders. Een hond heeft allereerst een preventieve uitstraling. Bij het in bedwang houden van een grote groep mensen, kan een hondengeleider worden ingezet. Wij leveren zowel de beveiligers als de diensthonden. Onze diensthonden en onze beveiligers zijn gecertificeerd.

Wilt u één of meerdere beveiligingsdiensten van ons raadplegen of wilt u meer informatie betreft een beveiligingsdienst?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of direct met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

Wat doen wij?

Wij als hondengeleiders zijn erg geschikt voor situaties waarbij het risico op agressie en ordeverstoring groot is. Deze agressie kan van buitenaf komen, zoals terrorisme en georganiseerde criminaliteit, maar ook van binnenuit, bijvoorbeeld fraude en verduistering.De kracht die van bewaking met een diensthond uitgaat, werkt zeer goed preventief. Tegelijkertijd zijn onze hondengeleiders ook inzetbaar bij pand- en objectbeveiliging. Onze honden en geleiders zijn gecertificeerd.

Wie zijn wij?

Wij zijn gediplomeerde beveiligers die minimaal de opleiding Beveiliger niveau 2 succesvol hebben afgerond. Veiligheidscentrum Limburg is geregistreerd met ND nummer ‘4687′. Ditzelfde ND nummer kunt u ook vinden op onze legitimatiebewijzen waarmee wij ons ten alle tijden kunnen legitimeren. Naast onze legitimatiebewijzen zijn wij geüniformeerde surveillanten waarmee wij het veiligheidsgevoel bevorderen op uw evenement. Deze aanwezigheid heeft een preventieve werking. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

Waarom wij?

Wij als hondengeleiders kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

TERUG NAAR ALLE DIENSTEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!