OBJECTBEVEILIGING2018-08-21T11:13:59+01:00

OBJECTBEVEILIGING

Door het verrichten van regelmatige controlerondes en het signaleren van onregelmatigheden worden alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. Veiligheidscentrum Limburg levert beveiligers die zorgen voor de bediening van alarm/observatiesystemen, het uitvoeren van toegangscontrole, sleutelbeheer en verrichten zij waar nodig visitaties. Onze trainers hebben een oog voor onregelmatigheden. Of deze onregelmatigheden nu voorkomen overdag, in de avond of weekenden. De trainers zijn opgeleid om diverse situaties te herkennen. Daarnaast zijn al onze beveiligers voorzien van een BHV-diploma waarmee zij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties op de werkvloer.

Wilt u één of meerdere beveiligingsdiensten van ons raadplegen of wilt u meer informatie betreft een beveiligingsdienst?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of direct met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

Wat doen wij?

Wij zijn voortdurend opzoek naar onregelmatigheden binnen en het buiten het bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in diverse technieken om alles en iedereen te observeren. Middels een toegangscontrole screenen we iedereen die het pand binnen komt en wederom verlaat. Daarnaast kunnen wij beveiligingscamera’s inzetten. Niet alleen om repressief te handelen maar juist proactief en preventief. Dit verbeterd het veiligheidsgevoel en schrikt mogelijke daders en overlastgevers af. Wij verzorgen voor u de sleutelbeheer en lopen iedere dag (on)regelmatig open en sluitrondes om het pand extra te controleren op onregelmatigheden.
In een adviesgesprek met een van onze beveiligingsspecialisten kunt u geadviseerd worden welke technieken het best kunnen worden ingezet voor uw organisatie.

Wie zijn wij?

Wij zijn gediplomeerde beveiligers die minimaal de opleiding Beveiliger niveau 2 succesvol hebben afgerond. Veiligheidscentrum Limburg is geregistreerd met ND nummer ‘4687′. Ditzelfde ND nummer kunt u ook vinden op onze legitimatiebewijzen waarmee wij ons ten alle tijden kunnen legitimeren. Naast onze legitimatiebewijzen zijn wij geüniformeerde surveillanten waarmee wij het veiligheidsgevoel bevorderen op uw evenement. Deze aanwezigheid heeft een preventieve werking. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

Waarom wij?

Wij als  objectbeveiligers kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties op de werkvloer.

TERUG NAAR ALLE DIENSTEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!