SECURITY HOST2018-08-21T11:10:09+01:00

SECURITY HOST

Wij zijn het eerste contactmoment van uw klanten die zich melden bij de balie. Een norse beveiliger aan de balie die de klant meteen de deur wijst wordt niemand blij van. Helaas is dit wel vaak de realiteit. Veiligheidscentrum Limburg levert Security hosts die over meer vaardigheden beschikken dan alleen een beveiliger.

Wilt u één of meerdere beveiligingsdiensten van ons raadplegen of wilt u meer informatie betreft een beveiligingsdienst?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of direct met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

Wat doen wij?

Niet alleen staan wij gerand voor de veiligheid binnen de organisatie maar zijn wij ook het eerste contact moment van de klant. Wij verstrekken de klant de juiste informatie of sturen de klant op vriendelijke wijze naar de juiste persoon. Daarnaast zijn wij altijd alert en signaleren wij onregelmatigheden. Wij verzorgen een juiste toegangscontrole, beheren sleutels en sleutelkaarten en lopen preventieve brand- en sluitrondes. Als Security Host zijn we, al dan niet in teamverband, verantwoordelijk voor de veiligheid van een groot aantal medewerkers. Wij kunnen dan ook goed omgaan met mensen en treden daadkrachtig op wanneer dit nodig is. Wij zijn flexibel inzetbaar en natuurlijk stellen we ons op als gastheer of gastvrouw.

Wie zijn wij?

Wij zijn gediplomeerde beveiligers die minimaal de opleiding Beveiliger niveau 2 succesvol hebben afgerond. Veiligheidscentrum Limburg is geregistreerd met ND nummer ‘4687′. Ditzelfde ND nummer kunt u ook vinden op onze legitimatiebewijzen waarmee wij ons ten alle tijden kunnen legitimeren. Naast onze legitimatiebewijzen zijn wij geüniformeerde surveillanten waarmee wij het veiligheidsgevoel bevorderen op uw evenement. Deze aanwezigheid heeft een preventieve werking. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

Waarom wij?

Wij als Security hosts kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

TERUG NAAR ALLE DIENSTEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!