WINKELSERVEILLANCE2018-08-21T11:15:09+01:00

WINKELSERVEILLANCE

Het winkeldiefstal percentage is de afgelopen jaren in Nederland gestegen. Steeds meer winkels en winkelcentra worden door klanten én personeel als onveilig ervaren. De hieruit voortvloeiende schade kan enorm zijn. Winkelsurveillance werkt preventief en draagt bij aan de algehele veiligheid en het voorkomen van overlast, (winkel)diefstal en vandalisme.

Wilt u één of meerdere beveiligingsdiensten van ons raadplegen of wilt u meer informatie betreft een beveiligingsdienst?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op per mail of direct met een van onze medewerkers via het telefoonnummer (0031) 45 524 8280.

Wat doen wij?

Wij zijn de twee extra ogen en oren die u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden mist. Terwijl u en uw medewerkers zich focussen op de klanten en de winkelwerkzaamheden, richten wij ons op het creëren van een veilige winkelomgeving. Wij staan niet alleen garant voor het voorkomen van derving, overlast en vernieling, maar zorgen ook voor het boegbeeld van uw onderneming. Wij grijpen bovendien in bij problemen of winkeldiefstal en kunnen tevens de aangifte bij de politie afhandelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn gediplomeerde beveiligers die minimaal de opleiding Beveiliger niveau 2 succesvol hebben afgerond. Veiligheidscentrum Limburg is geregistreerd met ND nummer ‘4687′. Ditzelfde ND nummer kunt u ook vinden op onze legitimatiebewijzen waarmee wij ons ten alle tijden kunnen legitimeren. Naast onze legitimatiebewijzen zijn wij geüniformeerde surveillanten waarmee wij het veiligheidsgevoel bevorderen op uw evenement. Deze aanwezigheid heeft een preventieve werking. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties.

Waarom wij?

Wij als winkelsurveillanten kunnen ons gemakkelijke aanpassen aan de gewenste situatie en zijn flexibel inzetbaar. Of het nu dag-/nachtdiensten zijn of week-/weekenddiensten zijn, hier kunt u zelf invulling aan geven. Daarnaast zijn wij voorzien van een BHV-diploma waarmee wij kunnen inspringen bij levensbedreigende situaties op de werkvloer.

TERUG NAAR ALLE DIENSTEN

Meer informatie?

Vul uw naam & telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!